USGlobalSat GPS Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Down

Author Topic: New SportTracks plugin - Beta testers needed  (Read 31113 times)

TWG_TECH8

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 12
  • Offline Offline
  • Posts: 2184
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #75 on: October 14, 2010, 09:59:04 am »

Dear all,

Any comments if we plan to make Training Gym Pro supports GH-625?


Regards,

Geoffrey
Logged

albert

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 507
  • this product gives value for money
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #76 on: October 14, 2010, 03:34:43 pm »

Hello Geoffrey,

Quote
Any comments if we plan to make Training Gym Pro supports GH-625?

Very good news, did you read my comments about the pro in GH505? ;)

Regards,

Albert
Logged
GH-625M, Firmware: F-GGH-2A-1012103, GB580P version 2.0 F-GGB-21402241.GHX,  GH 625XT, GH 561, Training Gym Pro V1.7.10 / Sport Tracks (ST)2.1.3478/ST3.1.5202
Biker, minimum 8000 km a Year.

Longjog @ GS-Sport-Servicecenter

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Karma: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 418
    • Globalsat GS-Sport-Servicecenter Germany
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #77 on: October 15, 2010, 02:16:05 am »

Dear all,

Any comments if we plan to make Training Gym Pro supports GH-625?


Regards,

Geoffrey

 :)

Regards
Longjog
Logged
http://www.gs-sport-servicecenter.de.vu/

GH-625M, GH-625XT, GH-505, GH-561, GB-580P, BT-338
Germany

Hubert

  • Sr. Member
  • ****
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 480
  • Hubert (Germany)
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #78 on: October 15, 2010, 10:02:01 am »

Hi Geoffrey,

Any comments if we plan to make Training Gym Pro supports GH-625?
That's a very good idea !  :D

I don't like to use two programs, so it would be very nice to have just a single program,
supporting both GH-625 and GH-505.

Do you think, you can provide an additional tool to move/copy the data gathered with GH-625
inside the old Training Gym database to the new Training Gym Pro storage ?
I think some users don't want to loose the old data and would like to keep all their data at a single place.

Regards, Hubert
Logged
GH-625XT, Firmware: F-GGH-2P-1112231 (Beta)
GH-505 M, Firmware: F-GGH-2C-1007161 (Beta)
GH-625 M, Firmware: F-GGH-2A-1001073 (Version XII)
with GS-Sport Gym Pro v1.6.8 and Sporttracks 2.1.3326

TWG_TECH8

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 12
  • Offline Offline
  • Posts: 2184
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #79 on: October 15, 2010, 10:15:49 am »

Hello Geoffrey,

Quote
Any comments if we plan to make Training Gym Pro supports GH-625?

Very good news, did you read my comments about the pro in GH505? ;)

Regards,

Albert

Not yet, I will read it later.

Sincerely,

Geoffrey
Logged

TWG_TECH8

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 12
  • Offline Offline
  • Posts: 2184
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #80 on: October 15, 2010, 10:21:55 am »

Hi Geoffrey,

Any comments if we plan to make Training Gym Pro supports GH-625?
That's a very good idea !  :D

I don't like to use two programs, so it would be very nice to have just a single program,
supporting both GH-625 and GH-505.

Do you think, you can provide an additional tool to move/copy the data gathered with GH-625
inside the old Training Gym database to the new Training Gym Pro storage ?
I think some users don't want to loose the old data and would like to keep all their data at a single place.

Regards, Hubert

Hi Hubert,

Totally agree.  Maybe design the new Training Gym Pro be able to import the database file output by Training Gym. :D
The final step is open the source for customer to design the plugin. ;D

Regards,

Geoffrey
Logged

Phil

  • Full Member
  • ***
  • Karma: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 114
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #81 on: November 16, 2010, 02:25:58 pm »

Hello folks!

Sorry, I've been away from the forum lately and didn't follow your messages.

About the plugin, it definitely won't work with ST3 because they changed the API and it's not compatible anymore.
For it to work with the new API it would need some restructuring and I'm not sure if all the features would be supported (specially showing waypoints on the map).

Regards,
Phil
Logged

Kristofer

  • Newbie
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #82 on: November 22, 2010, 11:54:50 am »

Hi Phil,

I am trying to make my GH-625M to work in Sportstracks with Win 7K. Where do I put the *.dll file? There are *.dll files everywhere, I have tried to put it at some random spots but all I get is the Garmin Interface.

Thanks, Kristofer
Logged

albert

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 507
  • this product gives value for money
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #83 on: November 23, 2010, 01:16:40 pm »

Hello Kristofer,

Quote
I am trying to make my GH-625M to work in Sportstracks with Win 7K. Where do I put the *.dll file? There are *.dll files everywhere, I have tried to put it at some random spots but all I get is the Garmin Interface.

You can only use ST2 because ST3 will not work with Phil his plugin. I am using windows 7 and it works fine.

The place to put it is in the plugin map directly and than I am talking about the "GlobalsatPlugin.dll"version 4 and "GlobalsatDevicePlugin.st2plugin" this is an install package.
So click on it twice and it installs ;)

Success with it.

Regards, Albert
Logged
GH-625M, Firmware: F-GGH-2A-1012103, GB580P version 2.0 F-GGB-21402241.GHX,  GH 625XT, GH 561, Training Gym Pro V1.7.10 / Sport Tracks (ST)2.1.3478/ST3.1.5202
Biker, minimum 8000 km a Year.

Phil

  • Full Member
  • ***
  • Karma: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 114
Re: New SportTracks plugin - Beta testers needed
« Reply #84 on: November 23, 2010, 01:31:16 pm »

Hi Phil,

I am trying to make my GH-625M to work in Sportstracks with Win 7K. Where do I put the *.dll file? There are *.dll files everywhere, I have tried to put it at some random spots but all I get is the Garmin Interface.

Thanks, Kristofer

Hi Kristofer,

What version of SportTracks are you using?
As I said above, it doesn't work with version 3.0.
In version 2.1 you just put it on plugins folder.

Regards,
Phil
Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Up
 

Page created in 0.283 seconds with 19 queries.